Het Drenthe Loopfestijn gaat weer van start op zondag 22 mei 2022!

Nadat er twee jaar lang, vanwege de Covid-19 pandemie, geen loopfestijn georganiseerd kon worden, vindt op zondag 22 mei 2022 de 37e editie dan toch echt plaats! Er is een nieuw bestuur gevormd, bestaande uit de leden van de Loopgroep Klazienaveen en uit leden van de Triathlon Vereniging Klazienaveen. Het bestuur zit vol enthousiaste ideeën, zo komt er bijvoorbeeld een nieuw loopparcours en zal de start en finish op een andere plek zijn.

Het Drenthe Loopfestijn bestaat uit de halve marathon, de hoofdafstand van dit jaar, de tien kilometer en de vijf kilometer. Ook kunnen de jongste lopers zich uitleven op de Kidsrun. Als voorbereiding op dit evenement kunnen lopers zich ook aanmelden voor loopclinics, verzorgd door de Loopgroep Klazienaveen. Meer informatie, zoals bijvoorbeeld de starttijden, wordt later gedeeld.

De inschrijving voor de 37e editie opent op dinsdag 1 februari 2022 om 12:00 uur. Inschrijven kan via www.drentheloopfestijn.nl of via www.inschrijven.nl.

 

 

 

Powered by Khore by Showthemes