Inschrijving sluit aanstaande zondag 5 mei

Aanstaande zondag 5 mei sluit de voorinschrijving van het Drenthe Loopfestijn. Tot en met zondag kun je je via www.drentheloopfestijn.nl inschrijven voor de 36e editie van het Drenthe Loopfestijn op zaterdag 25 mei.

Je kunt starten op de 4 mijl, de 10 kilometer of de halve marathon. Voor de jongste lopers wordt er een Kidsrun georganiseerd. Start en finish bevinden zich in het centrum van Klazienaveen.

Na-inschrijven kan op de wedstrijddag zelf. Vanaf 13.30 uur is het inschrijfbureau geopend en na-inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Tevens kunnen alle voorinschrijvers vanaf 13.30 uur hun startnummer afhalen bij het inschrijfbureau. Het inschrijfbureau bevindt zich in Esdal College Klazienaveen.

Powered by Khore by Showthemes