Loopgroep Klazienaveen bereidt lopers voor op Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Loopgroep Klazienaveen organiseert dit jaar Start Running Now clinics ter voorbereiding op het Drenthe Loopfestijn. Dit hardloopevenement, dat plaatsvindt op zaterdag 25 mei, organiseert behalve de 4 mijl ook een halve marathon en een 10 kilometer run.

De Start Running Now clinic is een prima methode om een afstand van 4 mijl (6,4 kilometer) te leren uitlopen. De clinics starten aanstaande maandag 4 februari. De trainingen vinden iedere maandag- en woensdagavond om 19.00 uur plaats op hardloopbaan ‘De Luna’ in Klazienaveen.

Naast de Start Running Now clinics organiseert Loopgroep Klazienaveen trainingen voor iedereen die sneller wil worden op de halve marathon of op de 10 kilometer. De trainingen zijn erop gericht om tijdens het Drenthe Loopfestijn op 25 mei goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Voor meer informatie kunnen lopers terecht op www.loopclinics.info. Aanmelden kan tevens via deze site.

Cynthia Jagt
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes