Inschrijving Drenthe Loopfestijn 2019 opent 1 december

Vanaf 1 december aanstaande kan er ingeschreven worden voor het Drenthe Loopfestijn 2019 op zaterdag 25 mei.

De afstanden:
✔️ halve marathon
✔️ 10 kilometer
✔️ 4 mijl
✔️ kidsrun

Parcours halve marathon
Afgelopen jaar, tijdens het jubileumjaar van het evenement, presenteerden we een nieuw parcours op de halve marathon. De komende editie lopen deelnemers op deze afstand weer de oude vertrouwde 2 rondes van 10 kilometer met een extra ronde door het centrum om aan de exacte 21.1 kilometer te komen. De start en finish van alle afstanden bevinden zich traditiegetrouw in het gezellige centrum van Klazienaveen. Neem een kijkje op onze website voor een overzicht van alle parcours.

Starttijden
De starttijden voor 2019 zijn nog niet vastgesteld, deze zijn we nog kritisch aan het bekijken. Wel kunnen we alvast laten weten dat de 4 mijl, die vorig jaar om 20.30 uur startte, naar een vroeger tijdstip wordt verplaatst.

Inschrijven kan vanaf 1 december via www.drentheloopfestijn.nl.

Tevens wordt op 25 mei 2019 het Drenthe Wandelfestijn georganiseerd. Na het grote succes van afgelopen jaar wordt ook de komende editie afgesloten met een knalfeest, De Nacht van Klazienaveen.

Cynthia Jagt
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes