Definitieve starttijden Drenthe Loopfestijn 2018 bekend

Op zaterdagavond 26 mei klinkt voor de 35e keer het startschot voor het Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen. Achter de schermen wordt hard gewerkt om er een feestelijke jubileumeditie van te maken.

Inmiddels zijn de definitieve starttijden bekend. Het startschot voor de 10 kilometer wordt gegeven om 19.00 uur. De halve marathon volgt daarna om 19.15 uur. Deelnemers die de 4 mijl lopen starten om 20.30 uur. Er is goed nagedacht over de starttijden. Door lopers op de genoemde tijden te laten starten hebben ze tijdens hun wedstrijd zo min mogelijk last van lopers op de andere afstanden.

De Esdalrun start om 17.30 uur met aansluitend de Kidsrun. De Kidsrun is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De 1000 meter start om 18.15 uur en de 2000 meter om 18.30 uur. Start en finish van alle afstanden zijn in het centrum van Klazienaveen, voor De Witte Olifant.

De inschrijving voor het Drenthe Loopfestijn, via www.drentheloopfestijn.nl, sluit op dinsdag 1 mei. Daarna is het enkel nog mogelijk om in te schrijven op de wedstrijddag zelf. Op zaterdag 26 mei is het inschrijfbureau vanaf 13.30 uur geopend en bevindt zich in Esdal College Klazienaveen. Inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Alle voorinschrijvers krijgen hun startnummer, met daarop hun naam, thuisgestuurd.

Cynthia Jagt
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes