Jubileumeditie Drenthe Loopfestijn op zaterdag 26 mei 2018

De 35e editie van het Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zaterdagavond 26 mei 2018. Save the date, want ter ere van deze jubileumeditie gaan we een knalfeest organiseren!

Het startschot voor de halve marathon, de hoofdafstand van dit jaar, wordt gegeven rond de klok van 19.00 uur. Daarna volgen de 10 kilometer en de populaire 4 mijl. Voorafgaand aan deze officiële wedstrijden kunnen de jongste lopers zich uitleven op de Kidsrun.

Ook aan de wandelaars wordt gedacht. Wandelsportvereniging De Tippelaar organiseert het 3e Drenthe Wandelfestijn. De gezamenlijke horeca in Klazienaveen is de drijfveer achter het feest. De HaVeKa is de mogelijkheden voor een Saturday Night Shopping aan het bekijken en wellicht wordt tevens de 2e Jellema’s BBQ contest op 26 mei 2017 gehouden. Een mooie samenwerking waaruit veel leuke ideeën ontstaan. Aan de invulling van het avondprogramma wordt nog hard gewerkt. Zodra hierover meer bekend is, laten wij dit jullie uiteraard weten.

Op 1 december aanstaande opent de inschrijving. Inschrijven kan via inschrijven.nl.

Cynthia Jagt
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes